PERSONAL TRAINING

Training Clubin Personal Trainerit

Personal Trainer auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Personal Trainer on valmentaja, joka kuuntelee toiveitasi ja luo sinun elämäntilanteeseen sopivan valmennusohjelman.

Kenelle PT-ohjaus sopii?

Personal Trainer on osuva valinta silloin, kun kaipaat lisätehoa tai motivaatiota liikkumiseen. Oli kyse sitten kuntoilun aloittamisesta, kuntoutuksesta tai harjoitustekniikan kehittämisestä, Personal Trainer auttaa sinua eteenpäin lähtötasostasi riippumatta. Training Clubilla harjoittelee ihmisiä eri lähtökohdista ja PT-valmennus sopii kaikille aloittajista, kokeneisiin treenaajiin ja laihduttajiin.

Personal Trainer Petteri Nousiainen 

Petterin vahvana osa-alueena on fysiikkavalmennus. Kokemusta valmentamisesta on kertynyt 5 vuotta niin ryhmä- kuin yksilövalmennuksestakin. Petteriltä onnistuu niin uudet kuntosaliohjelmat kuin ravintosuunnitelmatkin.

Personal Trainer Marlen Salonen

Marlen auttaa mielellään, kun haluat päästä kuntoon ja saada treenirytmistä kiinni. Marlenin treenissä käy yksilöitä ja ystävyksiä, eli jos haluat treenata PT-valmennuksessa kaverin kanssa, ota yhteyttä! Marlenin vahvana osa-alueena on ravintovalmennus ja kokonaisvaltainen jaksaminen. Arjessa on tärkeä huolehtia siitä, että jaksaa huolehtia itsestään.

Personal Trainer Heli Vienonen

Heli on terveydenhoitaja, voima-, painonnosto-, ravitsemus- ja rentoutusvalmentaja sekä personal trainer. Helin intohimona on auttaa ihmisiä saavuttamaan optimaalista hyvinvointia ja suorituskykyä. Helillä on pitkä kokemus ennaltaehkäisevästä ja kuntouttavasta työstä terveydenhuollon parissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla ja järjestötyössä. Hänen valmennuksessa tähdätään elinikäisiin muutoksiin, joilla todellisia positiivisia vaikutuksia terveyteen ja elämänlaatuun. "Todellista voimaa aitoa hyvinvointia"

Kiinnostuitko? Varaa tästä ilmainen konsultaatio!