TIEDOTE: Training Clubin toiminta jatkuu toistaiseksi
17.3.2020

Hallitus kertoi eilen 16.3.2020 uusista linjauksista koronavirustilanteen hoitamiseksi. Tiedotustilaisuudessa kerrottiin muun muassa, että kunnan ja valtion kulttuuri- ja liikuntapalvelut suljetaan. He suosittelivat myös yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden toimivan samoin.

Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY:n suositukset alan yksityisille yrittäjille ovat, että

  • kunto- ja terveysliikuntayritykset voivat olla edelleen auki viranomaismääräisten mukaisesti. SKY:n hallitus suosittelee, että alan yritykset noudattavat palveluissaan THL:n mukaisia ohjeita.
  • Riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden tulee noudattaa Suomen hallituksen määräyksiä ja pysyä karanteenissa.

Uudet viranomaismääräykset tai mahdollinen valmiuslaki voivat tuoda muutoksia suosituksiin lähipäivien aikana. Seuraamme tilannetta, ja päivitämme kotisivuillemme viimeisimmän tiedon heti tilanteen muuttuessa.


Koronavirustiedote Training Clubilaisille 14.3.2020

Tällä hetkellä vallitsevan tilanteen vuoksi pyydämme kaikkia ulkomailta työ- tai lomamatkalta palaavien jättäytymään 14 vuorokaudeksi pois treeneistä TC:llä. Myös kaikkien hengitystieoireita tuntevien tulee jäädä kotiin.

Noudatathan meilläkin Training Clubilla korostettua hygieniaa.

  • Pidä kädet puhtaana. Pese kädet heti salille tultuasi sekä salilta poistuessasi. 
  • Paras tapa pestä kädet on käyttää lämmintä vettä ja nestesaippuaa. 
  • Älä koskettele likaisilla käsillä kasvojasi suun ja nenän alueelta.
  • Puhdista lämmittelylaitteet käytön jälkeen puhdistusaineella ja paperilla (löytyy salin puolelta)
  • Puhdista kuntosalilaitteiden, käsipainojen ja painonnostotankojen kahvat käytön jälkeen puhdistusaineella ja paperilla (löytyy salin puolelta)
  • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttöliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.